Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




snart är det äntligen jullov

Ledig dag idag och som varje ledig dag tänker man att man ska ta vara på den på bästa sätt. Men eftersom att vi haft vår sista lektion för året så har vi nästan officiellt jullov och därför inga måsten. Var på sjukgymnastbesök imorse, han retades för mitt dalmål och undrade om jag vart hemma i dalarna senaste tiden. Annars var det bara positivt är alltid som en liten självförtroendeboost att gå till sjukgymnasten. 

Ikväll väntar OLGYavslutning som bjuder på det som en OLGYavslutning brukar bjuda på. Ska rösta om årets utlandläger (håller alla mina tummar för att det blir spanien), julklappsbyte och andra härligheter. Senare väntar den tredje klassfesten för detta halvår och imorgon julavslutning med skolan och klassen. Sen då är det officiellt jullov.

/e



saknar träningslägret i turkiet och alla fina gamla olgysar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback