Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




TJA!

Denna vecka så är två pågar från skåne som inte pallade åka hem mellan Lång och Medel SM så vi bestämde oss för att stanna kvar här uppe på OLGY i Sandviken och skippa skolan där hemma. 
 
Som ni vet så är det inte så lätt att vara skåning här LÅNGT inne i djupa Norrland (allt norr om Småland är norrland för oss). Vi har blivit mobbade för vår dialekt och blitt utdragna ut i vildmarken men vi tycker att vi har det ganska bra ändå.
Den största skillnaden tycker vi är att allting här uppe går så mycket långsammare. På träningen igår, vi åkte iväg kl 8 och alla hade typ med sig termosar med kaffe och satt o fikar både efter och före vi hade sprungit - så vi kom hem lagom till lunch. Helt jävla galet! Fattar inte hur alla kan chilla så mycket. Eller så är det för att vi inte gör något annat än att träna äta och haka på deras galna upptåg...
 
En annan sak som har gjort stort intryck på oss skåningar är att alla här är väldigt duktiga på att gå och lägga sig!
 
Så nu ska vi också göra det! xoxo Lenny & Karly från #SOLBoyZ

 

Kommentarer
Postat av: Karly & Lenny

Fan vad ÄÄÄaäÄäÄÄäckliga vi ser ut!

2012-09-20 @ 11:16:33
Postat av: Svar: Karly & Lenny

Så det tycker ni? Haha men ser er knappt jöö!

2012-09-27 @ 00:21:07
URL: http://tjugosjub.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback