Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Valborg

Det blev ett lyckat Valborg. En kväll med nästan hela olgy-gänget samlat för grillning, dans, häng i stan och en stunds letande efter en majkase. Resultat? Negativt.
Dagen efter tog vi oss ut till Ockelbo för tävling. Tvingades bryta för min högerfot som håller på och jävlas med mig. Fanfanfan. Resten av dagen bestod av lite solning (underbart att värmen sakta men säkert börjar komma), middag bestående av favoriträtten och tillsist biologiplugg inför dagens prov. Hur gick det? Över förväntan, ganska bra, stabilt.

Och grattis till dig finaste, skönaste, saknade Malin Carlsson som fyller 18 idag!! Sänder en luftkram till dig i Stockholm.

/Moe


Grillning

 


Köttbiten längst upp till vänster låg några sekunder senare på backen..


Fina Elina


Elina, Linnea, moi

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback