Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Måndag

Heeej!

Ikväll har vi haft månadsmöte följt av boendemöte inför nästa år. Det är ju faktiskt inte alls lång tid kvar av det här året och det är helt sjukt vad fort det har gått. Om fyra veckor får vi lov och treorna tar studenten, våra fina fina treor. Hur ska vi klara oss utan er hade ni tänkt? Inte förrän nu har jag kommit på att ni sticker ju fasiken ifrån oss snart !
Boendemötet gick bra i alla fall och vi avrundade det hela med att betta om hur killarna kommer att bo nästa år. Killarna är även dom fullt upptagna med att betta om hur vi tjejer ska bo. Hur det blir? Hemlis tills vidare, hihi.

Resten av veckan fortsätter vara riktigt slapp. Går endast i skolan imorgon och en kortis på onsdag innan vi åker till Grönklitt och springer JVM-tester och kollar på EM! Göttigt.

Ha det bra. / Moe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback