Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Back on track

HEEEEEEEEEEEEJ!

Har tagit en paus med bloggandet under sommaren för att försöka ta vara på de lediga dagarna så mycket som möjligt. Efter lite tjat från många håll tänker jag nog dra igång igen, dock bara när jag har tid och lust. 
Sommaren har inte bjudit på allt för mycket sol än så länge, fruktansvärt lite faktiskt. Att det endast blivit två dagar på stranden säger en hel del om hur kasst vädret varit. Men jag har haft det bra ändå och har flängt omkring på en hel del roliga grejer. Och fler blir det. I övermorgon tar jag flyget till Tjeckien på läger inför JVM 2013. Peppen på det.

Några bilder från oringenveckan som var en jäkligt bra vecka med finaste vännerna. Dagarna i skogen var inte lika fina dock...Bilder från veckan:


Hyffsat många orienterare som la sig här efter den tredje etappen..


Cykeln styrde av någon anledning in i en skylt påväg hem till lägenheten. Skyller på Jullan och Laura. Detta var inte på 6e etappen/avslutningsfesten kan tilläggas. 

Vilodagen spenderades på Tylösand och det var fett. Härliga människor, toppenväder och nej det kunde inte bli så mycket bättre. Fick även syn på Per Gessle. Dagen fortsatte leverera när vi drog in till stan för att kolla på elitens sprinttävling. Mycket folk och grym stämning.

Avslutningsfesten, alltså den 6e och sista etappen, var så jäkla bra!! Kvällen började utanför Laura med ett härligt gäng och sedan blev det partaj hela natten. 



Tjejorna..och Bejmer haha ;)

Ha det fint. / Moe



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback