Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Välkommen in i värmen nollor

Igår var det den sista nollningsdagen vilket betyder att nollorna inte längre är några dryga små skitar, lika obetydliga som en fis i rymden utan är nu lika mycket värda som oss andra på Olgy. Nästan i alla fall ;) Vad som skett under nollningen är högst sekretessbelagt och stannar bland oss. What happens in Viken stays in Viken ;)
Inte trodde jag att jag skulle tröttna på att nolla eller, men måste säga att det är skönt att dom är slutnollade nu. Att slippa ignorera, håna och slänga matbrickan på deras bord varje dag i skolan. Eller okej det med brickan var ju ganska skönt iofs. Slapp ju ta hand om skiten själv. Det bästa är att man faktiskt får PRATA med dom nu. Var ju svinjobbigt att inte få göra det.  När man hade något kul att säga fick det helt enkelt bli osagt. Man fick liksom tänka det i huvudet men inget mer. Och när dom sa något roligt fick man såklart inte garva. Inte så lätt nej. Det var bara att vända på klacken och försöka dölja det typ. Haha fuult!
Pusspuss / Moe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback