Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Idre

Godkväll. Nu är det inte längre aktuellt att cykla till skolan vilket är surt eftersom det känns som att det tar hundra år att komma fram nu när man är van vid att cykla, trots att sträckan bara är cirkus 800 meter. 
Förutom det går jag runt med en ständig stress för tillfället och kombinationen av för mycket plugg, en oskriven julönskelista, en lägenhet som ser ut som hej kom och hjälp gör inte livet lättare precis. Jag längtar tills nästa vecka då det mesta av allt jobbigt förmodligen är överstökat och julen väntar runt hörnet. Underbara jul. 

Imorgon åker som sagt vi på Olgy på det årliga skidlägret. I år åker vi till Idre och inte till Orsa som vi gjort tidigare.Tråkigt att några av favoriterna inte ska med.

Dags att börja packa nu med andra ord.

Bild från förra årets skidläger i Orsa. 
Puss och kram / Moe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback