Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Back to Viken

Tjolahopp!
Då var höstlovet slut och alla är tillbaka i kära Viken :) Har faktiskt längtat hit lite smått. Nu är det tillbaka till vardagen, och det är både tråkigt och roligt. Roligt är att man får vara på olgy och träna och mysa, tråkigt är att man måste gå i skolan och plugga. Första fysikprovet i trean väntar på fredag, och tiden kommer säkert gå alldeles för fort dit :/ Har försökt plugga under lovet, men det har inte gått särskilt bra för att vara helt ärlig. Får helt enkelt ta igen det nu tyvärr.
För övrigt så är det officiellt minusgrader på dagarna nu. Tror jag i alla fall, det känns åtminstone inte som att det är plusgrader längre. Håller på att frysa ihjäl bara den korta cykelturen till skolan. Snart kommer väl snön också antar jag! Det var skönt att vara i Marocko på lovet och få lite sista sol innan det mörka halvåret med -20 och fem meter snö som väntar. Men nej, nu ska jag inte deppa ihop totalt här. Vintern har sina väldigt fina sidor den med, till exempel skidåkning! :)
Här är en bild från Marocko när vi red på kameler! :)
/R


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback