Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




God morgon!

Här sitter jag och dricker oboy, äter mackor och lyssnar på min älskade Kodjo (morgonpasset p3). Dom är så fruktansvärt roliga så det är helt sinnessjukt! Martina och Hanna bråkar om Helena Jonsson, sen gick dom över till att den första svenskan i historien har gjort en kvadruppel i konståkning. Bra jobbat!

Vad händer idag då? Först skola, där vi bland annat ska redovisa vårt etik-arbete i religionen. Lätt som en plätt säger jag! Sen ska vi handla till vår taco-kväll där vi får storbesök i form av förra OLGY-pojken Rassmus och StockholmarN Karro :D Vi laddar upp inför Hockeybockey-SM som går av stapeln i norrsätra-rinken mellan typ tre lag :b

Strax dags att kila iväg till skolan och det skulle väl passa bra om man borstade håret först? Peace out /S


Mmm.. Sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback