Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




En sista kväll

Hejhej :) Här sitter jag och får underbar massage av Sofie medan vi kollar på Greys Anatomy. Det är säsongsavslutning, men än så länge tycker vi att den säsongsavslutningen inte är så intressant för inget spännande har hänt. Vi hade väntat oss många tårar och kärleksförklaringar, men icke sa nicke!

Idag har vi fortsatt vår städturné med vardagsrummet och hallen. Dessutom har vi flirtat till oss lite möbler från treor som ska sluta snart, så äntligen har vi en hallmöbel. Tummen upp! I alla fall så glänser nu golvet och alla speglar är putsade. Vi är redo för sommaren med undantag för en sak, vad ska vi göra med våra växter? Ack...

Imorgon är det alltså sommarlov. Det känns inte riktigt som det, för det är förjävligt dåligt väder här! Sen åker alla åt olika håll och jag får inte träffa alla förrän på O-ringen. Snyft... Men nästa år, då ska det bli liv här i 27b kan jag lova! Så här kommer det se ut:


Time to go. Imorgon är det sommarlov, wiiiie! /S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback