Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Till ordvetARN

Hej ordvetARN som har kommenterat följande till oss:

"...mycket prat och LITEN verkstad" Verkstaden är alltså liten. Hur liten? Liten är ju ett relativt begrepp. Säg att verkstaden är liten jämfört med ett land. Då kan det ju vara en förhållandevis stor verkstad jämfört med till exempel en garderob. Och vad har verkstadens storlek att göra med den låga aktiviteten gällande hämnd?

Hur vi vet att ni har liten verkstad? Jag tror inte det är många som har sett er verkstad på många år så det är ju ingen som har nyuppdaterad fakta i hand. Men vi anser att er verkstad är liten eftersom vi jämför med normalstora verkstäder häromkring... Vi väntar nyfiket på vad ni kan (eller inte) hitta på.

Good bye :)

Kommentarer
Postat av: Tove

haha va roliga ni är där nere/uppe i sandviken;)

2009-02-06 @ 16:32:30
URL: http://minisanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback