Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




En händelserik helg!

God kvällens allihopa! Här sitter jag i tjocktröja och långkalsonger för jag har precis kommit hem från Viken-tidens första bandymatch. Det var svinkallt förresten, även om vi hade klätt oss riktigt varmt. Men nu ska jag ta helgen i kronologisk ordning och vi börjar med fest i fredags! Skoldans på kulturens hus stod på schemat!



Ja, detta är då kvällens outfit. Eftersom vi alltid tar dagens-outfit-bilder ser man ju också vad vi har på oss :b Lovisa hade ju i alla fall ett par fina turkosa tights med en svart klänning och jag hade jeans-tights, en svart tunika och en blommig väst. Mycket dans och mycket snack blev det under kvällen. Även fast det var en skoldans lyckades vi träffa en orienterare, August Tynong från Gävle som agerade fotograf för kvällen. Mycket trevlig människa! Herr Ola Svahn bestämde sig också för att hänga med oss tjejer cirka två minuter innan allt startade, men vi tycker det var en bra impuls! Fredag var alltså en lyckad dag.

Lördag var ju då en annan femma. Väckning 11.00 av solen. Plättar med sylt till frukost, sedan bänkade jag och Lovisa oss i soffan och kollade på ett Sex And The City-avsnitt. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Och ett till. Sedan gjorde vi chokladpudding av denna lilla mjölk vi hade. Sen kollade vi på några till. SEN kom Herr Ola Svahn och drog oss upp ur soffan. Klockan 21.30 reste vi oss äntligen och gick till Ica Maxi och handlade och sedan en sväng förbi McDonalds för en mjukglass med chokladsås. Intressant dag va?

Söndag var lite mer händelserik så om ni inte har stängt ner webbläsaren för att lördagen var så hemsk ska ni nu få höra roliga grejer! Jag vaknade exakt 09.59. Frukost = resterna av gårdagens pizza. Sen följde timmar av sy/plugga. Jag kan meddela till alla som bryr sig att min shorts snart är färdiga! Sen var det paj och bandy med vår käre VM-spelare Sofie!



Sara Lundsten posar lagom i Sverigejackan.

Det var alltså helgen som gått här i Viken! VI synes snart igen! /S

Kommentarer
Postat av: Johanna

Halllåååe, kan ni inte lägga in bilder på hur er lägenhet ser ut vaa? (:

2009-02-09 @ 17:47:36
Postat av: Sara, eksjöööööööö! :D

sverigeoverallen är den fulaste man någonsin har sett tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp. fast du gör den snygg ;)

2009-02-16 @ 19:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback