Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




Efterlyses: 59 kronor köttfärs!

Jaa, det är sant. Vi har lyckats tappa bort 0,8 kilo köttfärs. Hur lyckas man? Den är spårlöst försvunnen. Jag har letat igenom hela köket; kylen, frysen, alla skåp, till och med bland tomburkarna! Vår lägenhet retas med oss. Vi som hade tänkt äta tacos i lugn och ro tillsammans efter skolan. Men nej, nu måste Lovisa och Rebecka cykla till Coop för att köpa ny köttfärs. Jag är moraliskt stöd och bakar kolakakor som vi kan trösta oss med sen :)

Angående Johannas inlägg om att vi ska lägga upp bilder på lägenheten. Just nu ser den ut som skit så nej. Om du vill se den får du komma hit! ;) Nu låter det som att dom kommer så jag ska bjuda på kakor!

/S

Kommentarer
Postat av: Tove

Åh stackare:P Ni ska säkert se att ni hittar köttfärsen om någon vecka eller så;)

2009-02-13 @ 18:55:24
URL: http://minisanka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback