Vilka är vi?

TjugosjuB-bloggen startades hösten 2008 när de tre musketörerna Sara, Lovisa och Rebecka började på orienteringsgymnasiet i Sandviken. Nu har ett generationsbyte skett och head blogger är nu Alice, som är född 1994. Tillsammans med Moa, även kallad Fish-moe, Moe-fish, Chicken-fish (m.m.), rapporterar Alice vad som pågår på OLGY och runt om i orienterings-Sverige! Peace.




1 April? Nej, en rolig dag i 27b

Hej!

Har ni för händelsevis en tråkig dag? Jag och Lovisa har en massa bra idéer på hur man kan göra för att få en händelselös dag till en händelserik dag.

Scenario nummer ett.

Leta fram en kompis som ska gå och lägga sig för denne kompis kanske är lite kvällstrött. Ta dennes kudde och stoppa in den i frysen när denne kompis är på toaletten. Utbrist gärna konstiga ljud som "meeehaaaaaaeeeiiiwh!" eller "wihiiiihihihihii". När kompisen är klar på vattenklosetten, stå och låtsas stretcha framför frysen för att denne kompis inte ska fatta något. Vissla oskyldigt. När kompisen sedan märker att kudden är borta borde denne kompis (om han/hon har alla hästar i hagen vill säga) fatta att det är du som tagit kudden. Det som kommer hända härnäst kan ju variera lite, beroende på hur roliga människorna inblandade är så jag tyvärr inte spekulera om det. Slut på scenario ett.

Scenario två.

Fyll en vattenflaska. Vänta tills en kompis står till exempel i köket och ska fylla ett vattenglas. Häll vatten över denne kompis. Det som skulle kunna hända härnäst kan ju variera lite, beroende på hur roliga människorna inblandade. Ett alternativ är denne kompis slänger tillbaka vatten och ett roligt vattenkrig startas. Om denne kompis inte gör det startas inte ett roligt vattenkrig. Ett litet tips är att starta detta vattenkrig klockan elva på kvällen. DÅ blir det kul. Slut på scenario två.

Jag skulle vilja rekommendera tjugob.blogg.se (eller andra som inte bor hos sina föräldrar (; ) att göra detta på varandra eller på andra lägenheter kanske. Det lyser upp vardagen!

So long /S

P.S. Lovisa hittade ett fint och tänkvärt citat idag. Att lära utan att göra är som att älska utan att röra. D.S.

Kommentarer
Postat av: Johanna

HAHAHA! Kanske ska testa på våra kära grannar.. Ge igen lite för köttbullarna dom skjutit på våran dörr! Ni bygger händelsevis inga potato-guns i Viken? Det är nya modet här;) puss

2009-04-02 @ 12:54:38
URL: http://tjugob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback